7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Δεν πειράζει!!! - Επιτυχής η πορεία

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Τελικού για την Άνοδο, της ομάδας μας με την Καρπερή στην ουδέτερη έδρα του Βαλτερού. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΚΑΡΠΕΡΗ 0-3.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 13' εκτελεί φάουλ ο Σιάμης και χάνει καλή ευκαιρία ο Κούδας. Στο 23' αναπάντεχο λάθος από την άμυνα και γίνεται φάουλ έξω από την περιοχή για την Καρπερή. Εκτελείται το φάουλ σε παίκτη δίπλα και με ένα ευθύβολο συρτό σουτ πάει η μπάλα στη δεξιά γωνία για το 0-1. Στο 25' σουτ του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας της Καρπερής. Στο 35' ωραία σέντρα του Κουλιάλη από δεξιά και μία ακόμα ωραία κεφαλιά του Stoyan αφήνει άγαλμα τον τερματοφύλακα της Καρπερής που βλέπει την μπάλα να πάει στο δεξί του κάθετο δοκάρι και να απομακρύνουν οι αμυντικοί του. Στο 37' νέο λάθος της άμυνας και ο παίκτης της Καρπερής κάνει το 0-2, (ο παίκτης της Καρπερής ήταν σε θέση οφσάιντ που δε δόθηκε).

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' δύο αλλαγές, Μανδέλας αντί Σιάμη και Τσιντσάρης αντί Κούδα. Στο 62' φάουλ του Αλικότση απευθείας χτυπάει η μπάλα στο τοίχος και στην επιστροφή της ξανά σουτ του Αλικότση αυτή τη φορά με το αριστερό η μπάλα πάει σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75' αλλαγή Σλιάκας Εμμ. αντί Λιόσιου Γ. Στο 81' σουτ του Σπαχή άουτ. Στο 92' και ενώ έχει κριθεί το ματς γίνεται από ένα ακόμη λάθος, βγαίνει στην αντεπίθεση η Καρπερή για το 0-3. 

Τελικό αποτέλεσμα 0-3.

Αλλαγές: Μανδέλας Ι. αντί Σιάμης Ι., Τσιντσάρης Δ. αντί Κούδα Ν. και Σλιάκας Εμμ. αντί Λιόσιου Γ.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Κούκας Μ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Κούδας Ν.
  8. Λιόσιος Δ.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Δέντσας Αθ.
  12. Χατζηκώτσιος Δ.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Σκρόντας Β.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Κουλιάλης Δ. του Πασχ.
  17. Σλιάκας Εμμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου